Søgning i brevveksling

Søgning i breve indenfor en gruppe udvalgte afsendere/modtagere

Søgning
(Søgningen søger efter søgeord som en samlet sætning)
(Begynd at skrive navn på person (f.eks. "pon..."). Vælg med museklik i liste når det rigtige kommer frem. Valgte samles i listen med afsender-/modtager-personer nedenfor).
Undgå æ, ø og å i personnavnene. (Avanceret søgningshjælp nedenfor Maskering og trunkering fungerer dog ikke i denne søgemaskine)
Liste med afsender-/modtager-personer
 

Specifikke brevsøgninger

Henrik Pontoppidan-breve

Brødrene Brandes

Dines Pontoppidan

Marie Oxenbøll

Tips til brug af søgemaskinen

Der søges i Titel, Tekst, Emneord (stikord tilføjede af redaktørerene) og URLen (internet-adressen for den specifikke side)

Man får kun breve frem som søgeresultat som man har rettighed til at se (så hvis der kan være resultater som det kræver login at se, bør man logge ind inden søgning).

Hvis man højreklikker på et søgeresultatlink kan man vælge at åbne sidevisning i ny fane eller nyt vindue. Det er især nyttigt ved større søgeresultater (som tager tid, også hvis man kommer tilbage fra brevvisning).

Man kan bruge * som jokertegn til:
Trunkering: Søgningen kan udvides til varianter af ord ved at tilføje * i starten eller enden af ordet, som f.eks:
Skalle* finder ord som starter med Skalle, dvs. bla. Skallerup. Hvis man vil have LilleSkalle og Lille Skallerup med, så er *Skalle* løsningen.

Maskering: Ved maskering kan man erstatte ukendte bogstaver, eventuelle mellemrum inde i ord, eller kommaer i en titel. Eksempler:
Lykke Pe*r (med og uden ee).

Der kan tilføjes mange afsendere/modtagere. Både afsender og modtager af et brev skal være blandt de valgte for at brevet kan være et søgeresultat.
For at fjerne en afsender/modtager fjerner man afkrydsningen i listen.
Det er muligt at søge uden søgeord, da fås alle breve indenfor afsender-/modtager-gruppen